HABERDENİZLİ.COM

Denizli’nin Pamukkale İlçesi Kayhan Mahallesi’nde yaşayan ve çiftçilikle geçimini sağlayan 56 yaşındaki Zeynep Arslan, Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan tek katlı müstakil evini 2 yıl önce kiraya verdi. Yaklaşık 2 ay önce, kiracısı evi boşalttı.

Kendine ait arabası olmadığı için Karşıyaka Mahallesi’ndeki evine sık gidemeyen Arslan iddiaya göre, 25 gün önce evini kontrole gittiğinde gördükleri karşısında şok yaşadı. Arslan evinin kapısını açtığında, savaş alanına dönen evin manzarasıyla karşı karşıya kaldı.

Yaşlı kadın, evinin camlarının kırıldığını, kilitlerin söküldüğünü, dolaplardaki eşyaların yerlere saçıldığını ve buzdolabının yerinde olmadığını gördü. Arslan’ın evi adeta metruk eve döndü.

Evini 2 gün içerisinde temizleyebildiğini belirten Arslan, “Ben tarlayla ilgileniyorum. Arabam olmadığı için buraya gelip gitmek zor oluyor. 25 gün önce eve geldiğimde ev berbat haldeydi. Komşularla konuştuğumda bu süre içerisinde evin önünde bazen 20, bazen 15’e yakın araba gördüklerini söylediler. Kapıyı kilitledim gittim. Bu sefer de kapının üzerinden girmişler. Camları kırmışlar. Bir yolunu bulup yine içeri girmişler” dedi.

Eve geldiğinde 3 hırsızı içeride yakaladığını söyleyen Arslan; “İçeri girdiğimde 3 kişiyi gördüm. Beni görünce korkup kaçtılar. Kaçanlardan birini tanıyorum ama diğerlerini tanımıyorum. Polise haber verdim. Polis delilleri topladı ve gitti. Çok fazla zararım var. Evimden buzdolabını çalmışlar. Tencere, tava gibi ne varsa götürmüşler. Yastık ve yorganlarım vardı onları da satmışlar.
Ben hırsızların yakalanmasını istiyorum”
diye konuştu.

Kaynak: Denizli Gazetesi