HABERDENİZLİ.COM

Denizli İnşaat Malzeme Satıcıları İş Adamları Derneği Başkanı Murat Tuncer Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde basın açıklaması gerçekleştirdi. Tuncer, "1989 yılında değerli meslek büyüklerimiz ve ağabeylerimiz tarafından kurulmuş yaklaşık 30 yıldır Denizli'de faaliyetlerini sürdüren, şimdi ki ismini 2006 yılında almış önemli bir mesleki sivil toplum örgütüdür.

Derneğimiz  Üyelerinin farklı alanlardaki  sorunların çözümünde  her zaman yanlarındadır.

Ayrıca derneğimiz TİMFED Türkiye inşaat malzemecileri federasyonu ve GESİFED Güney ege sanayi ve iş dünyası federasyonu gibi üst kurulları ile dayanışma ve uyum içerisinde sektörün ve üyelerinin sorunları ile yakından ilgilenmekte ve imkanları dahilinde pratik çözümler üretmeye gayret göstermektedir.

Örnek olarak ilki bu sene gerçekleşen DEYEF fuarının en büyük destekçisi olarak fuarın oluşumunda katkı sağladık. Önümüzdeki yılda daha iyiye gitmesi için çalışmalarımızı devam ediyoruz. Ayrıca üyelerimize toplu anlaşmalar yaparak bazı indirimlerden yararlanmasını sağlıyoruz. Bunlara örnek Bp akaryakıt, Aras kargo gönderimi, cerrahi hastane indirimi gibi, amacımız bunlar gibi daha farklı indirimlerden üyelerimizi yararlandırmaktır. Bunlarla beraber Eğitime önem veriyoruz, bu sene İstanbul’dan iki önemli hocamızı getirerek üyelerimize satış ve pazarlama. Çalışan motivasyonu gibi konularda eğitimler verdik. Devamını da sayısını artırarak eğitim seminerlerimizi önümüzdeki günlerde yapacağız. Ayrıca sektörümüzle ilgili konuşmacılar getirip üyelerimizi aydınlatacağız" ifadelerini kullandı.

Tuncer, "Derneğimizin  faal olarak 144 tane önemli firma ve iş adamı üyesi  bulunmaktadır. Üye sayımızı hızla  daha da üst seviyelere taşımayı hedeflemekteyiz.

Değerli basın mensupları;  Derneğimizin tüzüğü  gereği 2 yılda bir yapılan olağan genel kurulumuzu  25.04.2018 tarihinde gerçekleştirdik. Kongremiz oldukça demokratik ve seviyeli bir şekilde gerçekleşti. 2 listemiz ve 2 başkan adayımız yarıştı. Başkan adaylarının biri şahsım ben Murat Tuncer 2‘inci başkan adayımız da sevgili Abim Sedat Doğaç idi.

Yapılan seçimi bugün burada sizlerle birlikte olan bizim ekibimiz yönetim kurulumuz kazandı.

Bu vesile ile derneğimizin yeni yönetim kuruluna seçilen arkadaşlarımızı ve kongremizin sonucunu siz değerli basın mensupları aracılığı ile Denizli kamuoyu ile paylaşmak istedik.

Yeni seçilen yönetim kurulumuzla ilk toplantımızı 3 mayıs 2018 günü yaptık ve görev dağılımlarımızı, gerçekleştirdik. Bu vesile ile  Dernek başkanlığına ben Murat Tuncer, Başkan yardımcılıklarına Gülşah Tıkıroğlu Yıldırım ve Durmuş Vargel, Genel sekreterliğe Hüseyin Çetinkaya ve Yönetim kurulu üyeliklerine, Osman Özçelik, Mustafa Kemal Şahan, Muhtalip Karagündüz, Raşit Özdemir, Murat Demirten, Osman Keysan, Akgün Kavi, Barış Yıldız, Murat Büber, Cevdet Onan ve Yedek yönetime de Mümin Aktaş, Sümeyra Sağlam, MuhsinBozkuş,Halil İbrahim Çerçi  Erhan Murteza Bayram Elden, Tayfun Akkarpat, Ömer Kantar, Akgün Kavi, Süleyman Tuğral, Salih Tuksal, Mustafa Esen, Enver Rıza Taşkın, Hüseyin Bozbay, Ahmet Sönmez.

Derneğimizi temsilen
TİMFET üst kurul delegeliklerine de  Murat Tuncer, M.Kemal Şahan, Hüseyin Çetinkaya, Osman Özçelik, H.İbrahim Çerçi seçilmiştir. Bu sonucun öncelikle, Denizli’ye, yönetim kurulumuza ve dernek üyelerimize   vatanımıza, milletimize hayırlı olmasını dileriz.                                                                                       
Yapılan kongrede bizlere bu görevi layık gören destekleyen, desteklemeyen  tüm üyelerimize, delegelerimize  çok teşekkür ederiz. Derneğimizin yeni dönemde önemli projeleri ve hedefleri bulunmaktadır. Gerek inşaat sektörü ile ilgili, gerek üyelerinin sorunları ile ilgili faydalı olacak önemli çalışmalar yapmayı hedeflemekteyiz.

Bu konuda yeni yönetim kuruluna ve komitelerimize seçilen arkadaşlarımız şimdiden çalışmalarına başladılar.
Önümüzdeki dönemlerde derneğimiz DİMSİAD’ın yapacağı faaliyetleri  yakından  takip etmenizi temenni eder katıldığınız için hepinize çok çok  teşekkür ederim."
dedi.