HABERDENİZLİ.COM

35 yaşında ve 1 kız babası olan Murat Aktaş, Pamukkale Turizm ile 10 yıldır yollarda vatandaşları gideceği yerlere taşıyor. Bir dönem radyo programcılığı da yapan Aktaş, o dönemden kalan düzgün diksiyonu sayesinde yaptığı anonsları ile binlerce kişiye ulaşıyor.

Sosyal paylaşım platformu Youtube’de Efsane İle Gönülden Esintiler adlı bir kanalı da bulunan Aktaş’ın son paylaşımıda çok beğeni topladı.

Otobüste kendisine ayrılan muavin koltuğuna oturan Aktaş, yolculara Denizli’ye geldiklerini öyle bir şekilde anlattı ki bir şehrin tanıtımı bu kadar güzel mi yapılır dedirtti.

Muavin Aktaş, Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali'ne geldiği sırada yolculara şu şekilde seslendi, "İyi günler değerli konuklarımız; tarihi mirası, muhteşem doğası, bembeyaz Pamukkalesiyle, turizm sektörleriyle farklılıklar yaratan, sanayide, ticarette ve eğitimde bir dünya markası olma yolunda ilerleyen, çalışkan ve girişimci insanlarıyla eşsiz bir kent. Dünyanın turizm cenneti Türkiye, Türkiye'nin gözbebeği Denizli'ye hoşgeldiniz." ifadelerini kullandı.