HABERDENİZLİ.COM

Dernek başkan vekili Mahmut Catlık, yönetim kurulu üyeleri ile dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın, 2012'de hacizler, icralar peş peşe kulübün kapısını aşındırırken, gerçek bir lider olarak Beşiktaş'a hizmet için yola çıktığını, en zor günlerde kolları sıvayarak kulübü kara günlerden çıkardığını belirtti.

Orman'ın yönetim kurulu ile cefa çekerek, "vefa" diyerek camiayı kenetlediğini dile getiren Catlık, "Stadyumumuzu şanlı Beşiktaşımıza en yakışır şekilde inşa edip hizmete sokmuştur. Bunun ardından da peş peşe gelen şampiyonluklar ve Avrupa kupalarında elde edilen başarılarla tüm Beşiktaşlıların göğsünü kabartmayı da başarmıştır. Lakin günümüzde yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı tüm kulüplerin olduğu gibi Beşiktaşımız da bu durumdan olumsuz etkilenmektedir. Yaşanan bu süreç sonucunda ortaya çıkan sıkıntılı dönemden kulübümüzün en az zararla ve dik bir şekilde çıkmasının tek çaresi başkanımız Sayın Fikret Orman'ın etrafında kenetlenmek, destek olmaktır." diye konuştu.

Kulübün başarısını artıran Orman'ın arkasında olduklarını vurgulayan Catlık, "Tüm zorlukları aşarak bugün dünyanın sayılı kulüplerinden biri haline gelmemizi sağlayan, dünyanın en güzel stadı olan Vodafone Park'ı bizlere kazandıran, peş peşe gelen şampiyonluklarla bizleri başarıdan başarıya götüren, göreve geldiği günden beri, gerek aile gerek iş hayatında büyük özverilerde bulunarak gecesini gündüzüne katarak, Beşiktaşımıza hizmet eden ve üstün başarılar elde eden başkanımız sayın Fikret Orman'a ahde vefa gereği teşekkürü ve 16 Eylül'de yapılacak Olağanüstü Genel Kurulda Denizli Beşiktaşlılar Derneği olarak Sayın Fikret Orman'ın arkasında olduğumuzu kamuoyuna saygıyla bildiririz." ifadelerini kullandı.