HABERDENİZLİ.COM

Denizli'de kaybolan Muharrem Bakan (75) son görüldüğü yerlerde; ailesi, kurtarma ekipleri ve polis tarafından heryerde aranmasına rağmen sonuç bulunamadı.

Bakan’ın hayatından endişe eden eşi Hafize ve kızı Zehra, Star TV’de yayınlanan "Gerçeğin Peşinde" programına katılarak yaşlı adamın bulunması için yardım istedi.

Programda konuşan Muharrem Bakan’ın kızı Zehra Bakan, güvenlik kamerası kayıtlarında babasının hiç gitmediği bir yöne doğru gittiğini ve babasının hep evimizin olduğu tarafta dolaşırdığını belirtti. Öte yandan babasının yanında kimlik, telefon ve para taşımadığınıda belirtti. 

Muharrem Bakan'ın 56 yıllık eşi Hafize Bakan ise, eşinin 7 yaşında menenjit (ateşli hastalık)  hastalığı geçirdiği ve başka hastalığı olmadığını belirtti. Eşinin davranışlarının o yüzden diğer insanlara göre biraz daha farklı olduğunu dile getirdi.

Hafize Bakan katıldığı programda şöyle konuştu:

"Eşim kaçırılmış olabilir. Eşim 8 yıldır kağıt işi yapıyor. Gittiği geldiği yerler bugüne kadar hep belli. Kamera kayıtlarında son gördüğümüz kadarıyla giderken kağıt arabası yanındaydı ama kağıt arabası da bulunmadı. Kaçırılmış ya da zapt edilmiş olabileceğinden endişeliyiz"