HABERDENİZLİ.COM

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Denizli’de Alkollü İçki Kaçakçılığı operasyonu gerçekleştirildi. 5 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda 2 kişi tutuklandı.Denizli Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatlar ile Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından Kaçakçılık ve Organize Suçları mücadele ekipleri tarafından 20 – 26 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde; Denizli genelinde Alkollü İçki Kaçakçılığı konusu ile ilgili olarak bandrolsüz kaçak içki satışı yapmak isteyen şahısların tespiti yapıldı.

Yasadışı üretim yapılan yerlerin tespiti, suç ve suçluların yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda; Adli makamlardan alınan arama kararı gereği 3 ikamet ve 2 işyerinde yapılan aramada 2 şüpheli şahıs yakalandı.

Haklarında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli işlem yapılmış, çıkarıldıkları adli makamlarca 2 şüpheli şahıs tutuklandı.

Gerçekleştirilen operasyonlarda; 525 adet alkol imalatında kullanılan malzeme, 135 litre alkol imalatında kullanılan malzeme, 44 şişe içerisinde toplam 34 litre imalatı tamamlanmış (çeşitli cinslerde) kaçak/sahte alkol ele geçirildi.

EMTİA KAÇAKÇILIĞI

Öte yandan yine Denizli’De Emtia Kaçakçılığı konusu ile türlü kaçakçılık suçlarının önlenmesi amacı ile yapılan 3 ayrı operasyonda; 3 şüpheli şahıs yakalandı.

Haklarında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli işlem yapıldı.

Gerçekleştirilen operasyonlarda; 491 Adet Kaçak Cinsel içerikli Ürün, 54 Adet Kaçak Eşya (Parfüm) ele geçirildi.