24 Kasım Öğretmenler Günü, tüm yurtta olduğu gibi İlimizde de düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.
 
Merkezefendi  Kültür Merkezinde düzenlenen törene; Vali Hasan Karahan,  11. Komando Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Bilal Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkan V. Ali Değirmenci, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu,İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir,İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz,İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Daire Müdürleri ve öğretmenler katıldı.
 
Vali Hasan Karahan ilk olarak Merkezefendi Kültür Merkezi Salonunda öğretmen ve öğrencilerin yapmış olduğu resim sergisini gezerek resim yapan öğretmen ve öğrencilere başarılarının devamını diledi.

Resim sergisinin ardından kutlama etkinliklerine geçildi. Saygı duruşu  ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi Halk Oyunları Topluluğu öğrencileri tarafından halk oyunları gösterisi sunuldu. Gösterinin ardından aday öğretmenler ve emekli öğretmenler adına konuşmalar yapıldı.
 
Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirdi. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un konuşmasının ardından Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk’un 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı okundu. Daha sonra da Adaylığı kaldırılan öğretmenlerin ‘Öğretmenlik Yemini’ yapmasının ardından ‘Öğretmenler Korosu’ tarafından mini konser verildi.

Kutlama etkinlikleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verilmesiyle devam etti. Emekli olan öğretmenlere Vali Hasan Karahan ve diğer protokol üyeleri tarafından “Hizmet Şeref Belgesi” verilerek, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile program sona erdi.
 

Denizli'de 24 Kasım Öğretmenler Günü KutlandıDenizli'de 24 Kasım Öğretmenler Günü KutlandıDenizli'de 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı