Geçen hafta yayınlanan Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Denizli Emniyet Müdürlüğü'nden merkeze alınan Demir, Denizli'de görev yapan basın mensuplarıyla Polisevinde bir araya geldi. 

Denizli'de görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileriyle Polisevi'nde kahvaltıda buluşan Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, kararnameyle merkeze alınmasını, 'mahkeme kadıya mülk değil' ifadesiyle değerlendirdi. 

Demir, Ege'nin incisi Denizli'de 2 kez görev yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Demir, "Günün birinde tarihi yazanlar yaşanan kritik zamanları altını çizerek yazacak. Denizli'de güzel işler yaptığımıza inanıyorum." dedi.

Görev yaptığı dönemde, uyuşturucuyla mücadelede önemli adımlar attıklarını belirten Demir, trafikte de yapılan çalışmaların iyi olduğunu belirtti. Demir, geldiği zaman söylediği 'Denizli'nin bugünü dünden, yarını da bugünden daha huzurlu olsun' sözüyle hareket ettiklerini ifade etti. 

Daha sonra basın mensuplarıyla toplu bir fotoğraf çektirdi.  

Geçen hafta yayınlanan Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Denizli Emniyet Müdürlüğü'nden merkeze alınan Demir, Denizli'de görev yapan basın mensuplarıyla Polisevinde bir araya geldi