Temiz ve sağlıklı bir ortamda yaşamak hepimizin hakkıdır. Hijyen koşullarının tam manasıyla sağladığı ortamlarda insan sağlığını tehdit edecek unsurlara yer yoktur. Denizli Dry Express olarak sağlığınız adına tehdit oluşturacak tüm etmenleri yok ederek, sevdiklerinizle konforlu bir yaşam sürmenizi sağlıyoruz.

Denizli Halı Yıkama hizmetimizle evlerinizdeki yer halılarınızla duvardan duvara halılarınızı dipten uca temizleyerek alındıkları ilk gün ki hallerine dönüştürüyoruz. Tozlanan, kirlenen, gıda artıklarının bulunduğu, gözle görünmeyen bakterileri barındıran halılarınızı derinlemesine temizlemeyle yok ediyoruz.

Uzmanlar evlerimizde ve mekanlarımızda kullandığımız halıların muhakkak yılda en az iki kez profesyonel olarak temizlenmesini tavsiye etmektedirler. Halıların yıkama sıklığı genel olarak odanın kullanım sıklığı, ev sakinlerinin alerjik rahatsızlıkları ve evcil hayvan beslenmesi gibi etkenlere göre değişiklik göstermektedir.

Denizli Dry Express olarak halılarınızın yüzeysel temizliği ve derinlemesine temizliğini yaparak zararlı maddelerden halılarınızı arındırıyoruz. Halı yıkama yöntemlerimizde şampuanlama, köpükleme yıkıma, buharla yıkama, kurutma, derinlemesine yıkama yer almaktadır. Profesyonellik ve tecrübe gerektiren halı yıkama hizmetinde Denizli’nin tartışmasız en iyisi olan ekibimize güvenebilirsiniz.

Halı yıkama firmaları içinde kalite standartlarını en yüksek seviye de tutan Dry Express yılların vermiş olduğu tecrübe, güler yüzlü müşteri stratejisiyle sizlere en uygun fiyatları sunmaktadır. Halı yıkamanın yanı sıra antibakteriyel buharlı temizleme, kuru temizleme, ütüleme ve çamaşırhane hizmeti de vermektedir.

Halılarınızı derinlemesine temizlemenin yanı sıra ömürlerini uzatarak uzun vadede tasarruf etmenizi imkan veriyoruz. Profesyonel halı yıkama hizmeti için firmamızı arayarak teklif alabilirsiniz. Denizli Dry Express