Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 Korona virüsünün etkisini arttırdığı bugünlerde Türkiye'de bu hafta sonu yeni tedbirler alındı. Tedbirler kapsamında Cuma akşamı 20.00'de başlayan sokağa çıkma yasağı Cumartesi sabahı saat 10.00'da sona erdi. Covid-19 Korona virüsü tedbirleri kapsamında içişleri Bakanlığı tarafından 81 ilde uygulanan kısıtlamaların ikinci günü olan Cumartesi gününde saat 20.00 itibariyle sokaklar yine boşaldı. İşyerleri kepenklerini indirdi. Sokağa çıkma yasağı Pazar sabahı 10.00'da sona erecek. 

ESNAFLAR KEPENKLERİNİ İNDİRDİ

Denizli'de vatandaşlar kısıtlamalar kapsamında evlerine çekilirken sokaklar sessizliğe büründü. Esnaflar kepenk kapatırken, yarın sabah saat 10.00’a kadar devam edecek kısıtlamalardan, üretim, imalat ve tedarik zincirlerinde çalışanlar muaf tutulacak.

SOKAKLAR SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ

İçişleri Bakanlığının genelgesiyle 81 ilde uygulanacak olan korona virüs tedbirleri bugün Denizli’de de uygulanmaya başladı. Bu kapsamda, hafta sonları saat 20.00 ile 10.00 saatleri arasında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında vatandaşlar 20.00’den itibaren evlerine çekilirken cadde ve sokaklar ıssız kaldı. Üretim, imalat, ve tedarik zincirlerinde çalışanlar muaf tutulurken, bazı dükkanlar paket servisi yapmaya devam etti. Saat 20.00 itibari ile Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, sokaklarda ve ana caddelerde devriye atarken sokakta bulunan diğer araç ve sürücülerde kontrol edildi.

Sokağa çıkma kısıtlamasıyla birlikte, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Atatürk Caddesi, Lise Caddesi ve İstiklal Caddesi gibi büyük caddeler bom boş kalarak, sessizliğe büründü.