HABERDENİZLİ.COM

Osmanlı Turan Ocakları Denizli İl Başkanlığı'nın açılışı için, bugün Pamukkale İlçesi Kayalık Caddesi' nde tören düzenlendi. Açılışa, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Ali Değirmenci, Osmanlı Turan Ocakları Teşkilat Başkanı Mustafa Baştaş, teşkilat Kanaat Önderi Nizam Perk, Osmanlı Turan Ocakları İl Başkanı Deniz Kodal ve davetliler katıldı.

Açılıştan önce mehteran takımı gösteri yaptı. Vatandaşlar, gösteriyi ilgiyle izledi. Lokma ikramı da yapılan açılış, kuran-ı kerim tilavetiyle başladı.

Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Deniz Kodal, il başkanlığı görevinin kendisine verilmesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Hepimiz aşkla ve bayrak sevdasıyla bu vatanı seviyoruz. Davamız atalarımız Bedir'de Uhud'taa Malazgirt'te Çanakkale'de nasıl birlikte olunduysa bu birlikteliği yeniden sağlamak" dedi.

Teşkilat Başkanı Mustafa Baştaş, birlik ve bütünlüğe vurgu yaparak, "Batının ve sömürgecilerin  karşısında eğilmeyeceğiz. Çanakkaleden sonra direnişe devam edenleriz. İçerideki ve dışarıdaki hain ve işbirlikçiler çalışmalarına devam ediyor. Biz bir ve beraber olmalıyız. Bizim amacımız bu bütünlüğü sağlamaktır" diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Ali Değirmenci ise, "Açılışını yapacağımız müessese güzel hizmetler yapacaktır. Biz de Büyükşehir belediyesi olarak açılışı yapılan Osmanlı Turan Ocaklarına destek olacağız" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardında protokol üyelerince açılış kurdelası kesilmesinin ardından tören son erdi.