HABERDENİZLİ.COM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden hafta içi yapılan açıklamada; Denizli’de Güney ve Güneybatı yönlerden esecek rüzgarın pazar günü şiddetini artırarak, pazartesi günü öğle saatlerine kadar fırtına ve kuvvetli fırtına şeklinde eseceğinin tahmin edildiği belirtilmişti. 

Kuvvetli rüzgar ve fırtınanın meydana getirebileceği ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar ile baca gazı zehirlenmeleri gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıda bulunuldu.

AFAD UYARDI

Denizli'de guney ve guneybati yonlerden esecek ruzgarin pazar gunu siddetini artirarak, pazartesi gunu ogle saatlerine kadar firtina ve kuvvetli firtina (60-80 yer yer 100 km/saat) seklinde esecegi tahmin ediliyor. Kuvvetli ruzgar ve firtinanin meydana getirebilecegi agac ve direk devrilmesi, cati ucmasi ve ulasimda aksamalar ile baca gazi zehirlenmeleri gibi olumsuzluklara karsi dikkatli ve tedbirli olunmalidir. (Baslama-bitis:22.12.2019 06:00 - 23.12.2019 12:00)

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ UYARDI

Meteroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre ilimiz genelinde Cumartesi, pazar ve pazartesi günlerinde kuvvetli rüzgar ve fırtına beklenmektedir. Vatandaşlarımızın ağaç devrilmesi, çatı uçması ve baca zehirlenmesi vb. olumsuz durumlara karşı gerekli tedbirleri almalarını rica ederiz.