HABERDENİZLİ.COM

Cinius yayınlarından yeni çıkan Bana Aşkı Sorudular “Bence” Kırmızı Dedim kitabı tam da bunu gösterir nitelikte. Doktor Düş Gezgini tarafından kaleme alınan kitap,  ön kapak sayfasındaki göz dolduran hali ile kırmızı elbisenin öyküsü ile başlamakta, Denizli’de yaşayanların hemen hatırlayacağı “Bence”  mağazasının,  Mimar Sinan caddesinde seçkin ve zevkli takıları ile müşterilerine ulaşan sonrasında Saltak Caddesi boyunca büyük bir giyim mağazasının işletmeciliğine soyunan Ayben Ürel’in  göz ardı edilemez girişimciliğine parmak basmaktadır.

Denizli Artık Bunu Konuşuyor...

Saltak caddsindeki mağazanın vitrinde gördüğü kırmızı elbisenin albenisine kapılan şehirli kadının öyküsü ile başlayan kitap, bir kente ait olmanın ruhu ile okurlarının karşısına çıkıyor. Denizli’nin kentsel gelişim sürecine bir kadın gözü ile tarihe anlamlı notlar düşmekte.

Ayben Ürel’in kadın girişimciliğine duyulan hayranlığına tanık olacağınız kitap, bu ay içinde kitap marketlerde yerini alacak. Bana Aşkı Sorudular “Bence” Kırmızı Dedim kitabını; D&R, İdefix, hepsiburda, İnkılap kitapevi, Pandora, kitapyurdu, adam, nezih, arkadaş, pttkitap, imge kitabevi’nden alabilirsiniz.

Denizli Artık Bunu Konuşuyor...