CHP Denizli İl Başkanlığı Adalet Yürüyüşüne destek için yürüdü. Saat 17.00'de CHP Denizli İl Başkanlığı önünden başlayan yürüyüşe CHP Denizli Milletvekilleri Kazım Arslan, Melike Basmacı, il başkanı Teoman Sancar ve yaklaşık 500 kadar CHP'li katıldı. Yürüyüş nedeniyle Saltak Caddesi ve Kıbrısşehitleri Caddesinde güvenlik önlemi alınırken caddeler geçici süreliğine trafiğe kapatıldı. 

Demokrasi Meydanına kadar yürüyen grup burada bir basın açıklaması yaptı. Grup adına açıklama yapan CHP İl Başkanı Teoman Sancar, yaptığı açıklamada iktidar partisine tepki gösterdi. Konuşmasına Kemal Kılıçdaroğlu'na sonuna kadar destek olacaklarını belirterek başlayan Sancar, "Hiç kimse unutmasın ki bir memlekette esas olan gelip geçen hükümetler değil herkesin ve her kesimin yürekten inandığı özgürlük, adalet ve hukukun üstünlüğü anlayışıdır. Çünkü ülkenin huzurunun ve mutluluğunun temeli insanların eşit özgürlük ve eşit adaletten faydalanmasıdır."dedi. 

FETÖ'den yargılanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın damadının alelacele serbest bırakıldığını, milletvekili Enis Berberoğlu'nun ise yangından mal kaçırır gibi cezaevine atıldığını söyleyen Sancar," kararın kesinleşmesini bile beklemeden suçlu ilan etmek hangi hakkaniyete hangi adalete sığmaktadır sizlere soruyoruz. Yine yürüyüşümüzün getirdiği sesten tedirgin olanların damat beyi tekrar tutuklama girişimleri adeta bir mahkemecilik oyunu gibi görünmektedir. İşte Ankara’dan başlayan şanlı adalet yürüyüşümüz tüm dünyada, Türkiye’de neler olduğunu ve nelerin olamadığını gayet açık bir şekilde izah etmektedir. Bu ülkede hak arıyorsanız gelin Mecliste tartışalım diyen Hükümete soruyoruz; Madem Meclis Türkiye de hak ve adaletin aranacağı yer ise neden Milletvekilini tutuklayıp cezaevine atıyorsunuz? Ceza evinde mi Milleti temsil edecek, cezaevinde mi oylamalara katılacak, cezaevinde mi yasa çıkaracak?" ifadelerini kullandı. 

Açıklamanın ardından Adalet için 2 dakikalık saygı duruşunda bulunan grup, olaysız bir şekilde dağıldı.