HABERDENİZLİ.COM

Eskiköy Gençliği Başkanı Okan Kızılhan, başkanlığında protokol üyelerini ziyaret eden gençler tam destek aldı. Belediye Başkanı Şevkan’dan Üzüm Çayır mevkiindeki dere yatağının kapatılarak doğal çim saha yapılmasını istediklerini belirten Eskiköy Gençliği Başkanı Okan Kızılhan, “Belediye başkanımız bizi makamında kabul ederek, gençlerle ilgili ortak çalışmalarda yer almak istediklerini açıkladı. Karşılıklı görüş alış verişi içinde ilçemizin ve mahallemizin gençlerine yönelik etkinlikler düzenleyeceğiz. Bunun yanında belediye başkanımız Üzüm Çayır mevkiindeki dere yatağının kapatılarak doğal çim saha yapılmasını isteğimizi de geri çevirmedi” dedi.

Merkezi istediler

Eskiköy gençliği daha sonra Acıpayam Halk Eğitim Merkezi Müdürü Özkan Sagun’u makamında ziyaret etti. Gençler Müdür Sagun’dan Pazarbelen Mevkii'ndeki halk eğitime tahsis edilen ancak şu sıralarda kullanılmayan halı dokuma atölyesi binasını gençlik merkezi yapılmasını istedi. Müdür Sargun’da, “Gençlerin birlikteliği çok önemli. Onların istekleri ve beklentilerini yerine getirmeliyiz. Halı dokuma merkezinin gençlik merkezine dönüştürülmesi için elimden gelen desteği göstereceğim. Gençlerin eğitimi için istedikleri alanda kurslarda açabiliriz.” dedi.

Eskiköy gençliği son olarak ta Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer’i makamında ziyaret etti. Gençler Çameli Yörük Türkmen Kültür Deneği Başkanı ve ayrıca Acıpayam Denekler birliği yöneticisi ve halen Çameli’de aile hekimi olarak görev yapan Dr. Özcan Özçelik’in iftar davetine de katıldı