HABERDENİZLİ.COM

7 Ekim’de yapılan ve tek adayla gidilen seçimde, Büyük Birlik Partisi (BBP) Denizli İl Başkanlığı görevine İlhami Çiçek seçildi. Dün mazbatasını alan Çiçek, bugün beraberindeki yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte tanıtım toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşan BBP İl Başkanı Çiçek, ülkücü ve alperenlerin Türkiye’nin mihenk taşı durumunda olduğunu söyledi.  Çiçek, Alperen Ocakları’nın kuran ve sünneti kendilerine ölçü aldığını ve bu doğrultuda hareket ettiğini belirtti.

Çiçek, parti olarak devletin arkasında olmaya devam edeceklerini belirterek, “Yaptığımız seçimle, Denizli İl Başkanlığı görevine getirildik ve yeni bir yönetim oluşturduk. Dün mazbatamızı aldık ve resmen göreve başladık. BBP, 1993 yılından bu yana Muhsin Yazıcıoğlu’nun bize emanet ettiği gibi taze duruyor. Bizler memleketin en zor ve kötü gününde devletimizin yanında durarak tavrımızı gösterdik. Hiçbir zaman dik duruşumuz karşılığında siyasi bir beklenti içerisine girmedik. Biz BBP olarak kırmızı çizgilerimiz olan partiler hariç tüm siyasi partilerle devlet ve millet konularında işbirliği içerisinde olacağız. Milli konularda devletimizin arkasında olmaya devam edeceğiz” dedi.