Mutlu KELİŞTİ / haberdenizli

Denizli’ye yemek sektörüne yeni bir firma daha katıldı. Servergazi Mahallesi’nde yarın açılışı yapılacak olan Anadolu Et ve Balık Evi yönetici ve kurucuları Denizli’de bulunan yerel ve ulusal basın ile kahvaltıda buluştu. Kahvaltıda konuşan Anadolu Et ve Balık Evi sahibi Muzaffer Uzun, “Türkiye’nin lezzetlerini Anadolu Et ve Balık evi markasıyla Denizli halkıyla buluşturmak için yola çıktık. Güzel hedeflerimiz var. Denizli’nin yemek anlayışını değiştirmeye geldik.” dedi.

Sivas’ın köftesinden, Adana’nın kebabına, Karadeniz balığından, hamsi tavasından, Van’ın kahvaltısına kadar Anadolu’nun lezzetlerini Denizli halkıyla buluşturmaya geldiklerini belirten Uzun, “Damak lezzeti adına Denizli’ye yeni bir vizyon kazandırmak istiyoruz. Firmamızda, et, balık, kahvaltı, gece çorbası gibi lezzetleri, İstanbul, Ordu, Adana gibi Anadolu’nun değişik yerlerinden getirdiğimiz ustalarımızla müşterilerimize sunacağız.” dedi.
Denizli’de yemek yerken lezzet alamadıkları için bu yola koyulduklarını belirten Uzun, “Denizli halkının yemek yerken lezzet alabileceği bir yer olmak için yola çıktık. Anadolu Et ve Balık Evi olarak hedefimiz Denizli’den başlayarak Anadolu’nun her yerine franchasing olarak yayılmak. Biz Denizli’den aldığımızı Denizli’ye veriyoruz. Onun için kasabımız olsun, manavımız olsun hepsi Denizlili firma, anadoluya yayıldığımızda da bu böyle olacak. Bu bizim kırmızı çizgimiz.” dedi. 

Servergazi’de Başak heykelinin yanında hizmet verecek olan Anadolu Et ve Balık Evi yarın saat 18.30’da açılacak.