HABERDENİZLİ.COM

Emek ve Dayanışma Günü'nün, toplumsal barışa, insanlar arasındaki işbirliği ve iş bölümüne dayalı sosyal dayanışmanın geliştirilmesine fırsat ve vesile olmasını temenni ettiğini söyleyen Başkan Filiz, yaptığı yazılı açıklamada devamla şunları söyledi:

“Emeğiyle hayatını kazanan, alın teriyle geçimini temin eden milyonlarca çalışanın gururla idrak ettikleri anlamlı bir günün içindeyiz.Ülkenin büyümesine, gelişmesine, kalkınmasına en büyük katkıyı sağlayanlar, çalışan, üreten, işçi vatandaşlarımızdır. AK Parti olarak çalışma hayatında emek ve alın terinin ehemmiyetini bilerek, hükümet olduğumuzdan bu yana kadın-erkek tüm işçi, memur, emekçi vatandaşlarımızın sorunlarını çözme gayretindeyiz ve bundan sonra da bu konuda gerekli adımları atmaya devam edeceğiz. Her alanda güçlü bir Türkiye, Emekçisi, üreteni, çiftçisi, sanayicisi ve iş adamları ile hep beraber el ele vererek çalışması ile mümkün olmaktadır. Her zaman söylediğimiz gibi bizler için alın teri ve emek en yüce değerdir. Çünkü bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. Her türlü şartta emek veren işçi kardeşlerimizin sadece yılın belli bir gününde değil, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün huzur ve sükunet içinde kutlanması; El ele, gönül gönüle idrak edilmesi ihtiyacımız olan birliktelik ve sağduyuya büyük katkılar sağlayacaktır. Bu duygularla, geçmişin elem verici 1 Mayıs hadiselerinden ders ve sonuç çıkarılmasını diliyor, tüm işçilerimizin Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, Cenab-ı Allah'tan aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluk içinde geçirecekleri bir ömür temenni ediyorum”