HABERDENİZLİ.COM

AGD Denizli Şubesi Eğitim Komisyonu tarafından organize edilen programlara alanında uzman konuklar davet edilerek, katılımcıların istifadesine sunuluyor. Çalışmalar Denizli Agd ınstagram hesabı üzerinden ve zoom programından gerçekleştiriliyor.

Ramazan ayı boyunca her gün imsak’tan 10 dakika sonra mukabele okunuyor. Haftanın bazı akşamları saat 21.00’da Ramazan özelinde kardeşlik bilinci, oruç gibi konularda katılımcılar aydınlatılıyor.

Konu ile ilgili AGD Denizli Şubesi Eğitim Komisyonu Başkanlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; Ramazan ayı dolayısıyla maneviyatımıza yönelik çalışmalarımızı artırdık. Ailemize, sokağımıza, toplumumuza nasıl sahip çıkarız? Kendimizi Nasıl yetiştirir, çevremize nasıl faydalı olabiliriz?  Tam donanımlı Müslüman nasıl yetişir? Az ama devamlı bir eğitim metodu ile bu soruların bütün cevabını her hafta düzenli olarak sosyal medya hesaplarımız üzerinden ilan ettiğimiz eğitim programlarımızda bulabilirsiniz. Milli ve Manevi değerlerine bağlı bir gençliğin yetişmesi için faaliyetlerimizi sosyal medya hesaplarımız üzerinden sürdürüyoruz. Haftalık eğitimlerimize 7 den 70'e bütün kardeşlerimizi davet ediyoruz.