Polis Akademisi Başkanlığı 19.Dönem POMEM kapsamında 10 bin özel harekat polisi alımı mülakat duyurusu yayınladı. 10 bin özel harekat polisi alımı mülakat sınavına girmeye hak kazanan adayların, sınava gireceği yer ve tarihler belli oldu. Polis Akademisinin resmi internet adresinden az önce yayınlanan duyuruda 19.Dönem POMEM’e 10 bin polis özel harekat (PÖH) alımı mülakatlarının 27 Şubat 2017 tarihinde başlayacağı açıklandı.

Emniyet Genel Müdürlüğünün özel harekat birimlerinde istihdam edilmek üzere yapacağı 10 bin PÖH alımına başvuruları kabul edilerek, ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınavı aşamasında başarılı olan adaylar 27 Şubat 2017 tarihinden itibaren mülakat sınavına alınacaklar. Mülakata girmeye hak kazanan adaylar sınava girecekleri yer ve tarihleri 25 Şubat 2017 tarihinde T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile Polis Akademisi Başkanlığının internet adresinden öğrenebilecekler.

Polis Akademisinden yapılan açıklamada, mülakata girmeye hak kazanan adaylara ayrıca posta ya da farklı yollarla tebligat yapılmayacağı, yayınlanan bu duyurunun tebligat olarak kabul edileceği belirtildi.