HABERDENİZLİ.COM

Merkezefendi İlçesi Sevindik Mahallesinde ikamet eden ve devletten aldığı yaşlılık aylığı ile yaşamını sürdüren 76 yaşındaki Fatma Özdoğan, zor zamanlar için ayırdığı 5 bin 950 TL değerindeki ziynet eşyasını, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' Milli Dayanışma Kampanyasına bağışladı.

Merkekezefendi Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu Sevindik Mahalle Ekibi Koordinatörü Sevindik Mahalle Muhtarı Yaşar Beşparmakkaya ve Mahalle Vefa Sosyal Destek ekibi, sokağa çıkma yasağı kapsamında evinden çıkamayan Fatma teyzemizin bağışta bulunmasına yardımcı oldu.

Bağışta bulunan Fatma Özdoğan'a şu açıklamalarda bulundu, "Devletten yaşlılık maaşı aldım, devletin bu güne kadar bana baktı, bu günlerde de sokağa çıkma yasağı sebebiyle Merkezefendi Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu Sevindik Ekibinin her türlü ihtiyacımızı karşıladığına çok sevindik, televizyonlardan Cumhurbaşkanımızın kampanyasını duydum ve zor zamanlar için yaptığım birikimim olan ziynet eşyasını kampanyaya bağışladım. Allah Devletimize ve Milletimize zeval vermesin" dedi.

MERKEZEFENDİ KAMPANYAYA 21 BİN 120 TL DESTEK VERDİ

Ayrıca, Merkezefendi'de ikamet eden 65 yaş üstü 18 vatandaşımız da 112, 155, 156 çağrı merkezi üzerinden Merkezefendi Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubuna ulaşarak Vefa Mahalle ekipleri aracılığıyla   'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' Milli Dayanışma Kampanyasına  bugüne kadar toplamda 21 bin 120TL’lik destekte bulundu.