Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas'ın Karahisar ve Garipköy Mahallelerini ziyaret ederek, Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün alt yapı yatırımlarını inceledi. 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas'ın Karahisar ve Garipköy Mahallelerinde Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği alt yapı çalışmalarını inceledi. Başkan Zolan'ın inceleme gezisine Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve beraberindekiler katıldı. Çalışanlarla bir süre sohbet eden Başkan Zolan, yapımı süren kanalizasyon ve içme suyu hatlarını inceledi. Mahalle sakinleriyle de sohbet eden Başkan Zolan, Karahisar'da yaptığı açıklamada daha yapılması gereken işler olduğunu ancak Büyükşehir olduktan kısa süre sonra tüm sistemi oturttuklarını söyledi. Cenaze, itfaiye, altyapı ve park bahçe gibi hizmetler anlamında hem Büyükşehir hem Tavas Belediyesi olarak hizmet etmeye çalıştıklarına dikkati çeken Başkan Zolan, "Daha önce bir söz vermiştik. O sözümüzü yerine getirmek için çalışıyoruz. Çok şükür alt yapı çalışmalarımız sürüyor. Bunlar daha da artarak devam edecek" dedi. 

Sözler yerine getiriliyor

Verdikleri alt yapı sözünü yerine getirdiklerine işaret eden Başkan Zolan, şöyle konuştu: "İnşallah kazasız belasız Allah'ım bitirmeyi nasip etsin. Sonrasında da Tavas Belediyemizle birlikte kaldırımıyla, asfaltıyla, kilit taşıyla baştan aşağı yapacağız. Karahisar inşallah 50 yılda aldığı hizmetin belki 3-5 katını alacak" diye konuştu.