Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Akkonak Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasına katılarak vatandaşlarla iftar yaptı. 
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği iftar sofralarının ilki Akkonak Mahallesi'nde düzenlendi. Ramazan ayının bereket, huzur ve sevincinin paylaşıldığı Akkonak Mahalle Muhtarlığı önünde düzenlenen sokak iftarında, yaklaşık 3 bin vatandaş ağırlandı. Binlerce Denizliliyi bir araya getiren iftar öncesi Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci ve eşi Berrin Zolan ile alana gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Eşi Berrin Zolan ile birlikte vatandaşların Ramazan ayını kutlayan Başkan Zolan, özellikle çocuklar ile yakından ilgilendi. İmam Şakir Özlük'ün okuduğu duanın ardından ise iftar sofrasında oruçlar açıldı. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, iftar sonrası Akkonak Mahallesi sakinlerine seslenerek, "Çok değerli Akkonaklı hemşerilerim öncelikle hepinizin Ramazan'ını tebrik ediyorum. Mahallelerde düzenlediğimiz ilk iftarı sizlerle yaptık. Aynı sofrada, aynı sokakta sizlerle buluştuk, aynı lokmayı paylaştık. Allah'ıma şükürler olsun, geçen yıl olduğu gibi yine hepimizi bu sokakta Ramazan sofrasında kavuşturdu. Tutmuş olduğunuz oruçları, yapmış olduğunuz ibadetleri ve duaları Allah'ım kabullerin en güzeliyle kabul eylesin. Herkes birbirini sevsin, birbiriyle kol kola girsin, birlik beraberliğimiz daim olsun" dedi
Mahallelilerle bir süre sohbet eden Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.