Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı. Evlatlarını canından ve ruhundan bir parça olarak gören ve tüm hayatını çocuklarının daha iyi olması için karşılık beklemeden harcayan en kutsal varlıkların anneler olduğunu belirten Başkan Zolan, "Annelerimiz hoşgörünün, fedakarlığın, şefkat ve merhametin adıdır" dedi. Annelik duygusunun, tüm canlıların nefes alması kadar evrensel bir değer olduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, "Peygamber Efendimizin 'Cennet, annelerin ayakları altındadır' hadis-i şerifiyle payelendirdiği anne sevgisi dünyadaki en değerli sevgidir" diye konuştu.


Türk milletinin en zor zamanlarında yaşanan nice kahramanlık destanlarında fedakar ve cefakar anneler ile onların yetiştirdiği kahraman evlatların izi olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Bu müstesna günde, yıllarca bakıp büyüttüğü, üzerine titrediği evlatlarını kutsal vatanımız için toprağa veren tüm şehit annelerinin ellerinden öpüyor, her birine minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Onları sadece evlatlarından uzak kaldığı bu özel günde değil her gün hatırlayıp yanlarında olalım" dedi. 


Başkan Zolan, mesajını şu sözlerle tamamladı: "Ben öncelikle, üzerimde büyük emeği olan annemi ve hakkın rahmetine kavuşmuş tüm anneleri saygı ve rahmetle ile anıyor, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü yürekten kutluyorum.”