Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geçtiğimiz günlerde kenti yoğun bir şekilde etkisi altına alan kar yağışı ile mücadele eden ekiplerle bir araya geldi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Asfalt Şantiyesi'nde düzenlenen programa, Başkan Zolan'ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve İbrahim Özsoy, daire başkanları, birim amirleri ile çok sayıda çalışan katıldı. "Sizler bizim yol arkadaşımızsınız" diyerek konuşmasına başlayan Başkan Zolan, "Sizlerle beraber yürüyoruz, beraber milletimize hizmet ediyoruz. İnşallah bundan sonra da el ele, kol kola milletimize hizmet etmek için beraber olacağız. Nerede iş, sıkıntı varsa, nerede bir vatandaşımızın talebi varsa onu yerine getirmek, sıkıntıları gidermek için biz hep beraber durmayacağız çalışacağız" dedi. 

51 YILIN EN SOĞUK GÜNÜ
Başkan Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kar yağışında bazı arkadaşlarımız 24 saat, bazı arkadaşlarımız 48 saat hiç durmadan çalıştı. Denizli'deki 51 yılın en soğuk gününde; tuz kamyonu üzerinde kürekle yollara tuz atan kardeşlerimiz, iş makinelerini kullanan kardeşlerimiz, kaldırımlarda vatandaşlarımıza sıkıntı vermesin diye karları ortadan kaldıran kardeşlerimiz, 20-30 yılın en çok yağan karında vatandaşlarımıza en az sıkıntı çekecek şekilde kendinizi ortaya koydunuz, uyumadınız, yorulmadınız. Bizler de sizlerle beraber gece geç saatlere kadar alandaydık, el ele verdik, kol kola girdik. Karın yağdığı günün sabahı çok şükür, en azından ana yolları herkes evine işine gidebilir hale getirdik. Ben bu çalışmalarınızdan gayretlerinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizse sağlık sıhhat versin."

"DENİZLİ'NİN YARINI BUGÜNDEN DE İYİ OLACAK"

Derde derman olmanın güzel bir şey olduğuna işaret eden Başkan Zolan, "Sizler karla mücadele ve diğer çalışmalarınızda milletimizin hizmetinizdesiniz, işinizi en üst seviyede, en güzel şekilde  yapıyorsunuz . Bizde ekibimizle birlikte her zaman sizlerin yanında olacağız. Konumu görevi ne olursa olsun, 'Millete hizmet etmek için varım' diyen tüm arkadaşlarımızla  inşallah gece gündüz bu milletin hizmetinde olacağız. Denizli'nin yarını bugünden de iyi olacak" dedi.  Milletin  yüzündeki gülüşü görmenin, sıkıntısını gidermenin ayrı bir haz ve mutluluk olduğuna vurgu yapan Başkan Zolan, "Bizde onun için uğraştık. Sizlerin olağanüstü gayretleriyle, bu görevi yerine getirdik" diye konuştu. Konuşmanın ardından Başkan Zolan, bir süre çalışanlarla sohbet edip dertlerini dinledi. Başkan Zolan, daha sonra kar yağışında gece-gündüz demeden, vatandaşların sıkıntı çekmemesi için 24 saat karla mücadele eden ekiplere sucuk ekmek ikram etti.