Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin tam kadro hazır bulunduğu ziyaretin ilk durağı Beyağaç'ta ilçe girişinde Belediye Başkanı Mustafa Akçay ve kalabalık bir grup tarafından karşılanan Başkan Zolan, bir süre ilçede kurulan pazarda dolaşarak esnafa hayırlı işler dilerken vatandaşlar ile sohbet etti.
Zolan burada Beyağaç'a bağlı mahalle muhtarları ve meclis üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda Beyağaç'a yapmayı düşündükleri projeler ve Büyükşehir'in ilçe yapılanması hakkında bilgi verdi. Başkan Zolan, " Denizli uzun yıllardan beri arzu ettiği Büyükşehir’e kavuştu ve 30 Mart’ta da vatandaşlarımızın teveccühü ile göreve geldik. Beyağaç- Köyceğiz Yolu'nun yapımına başladık. 5 yıl içinde Beyağaç inanılmaz bir değişime tanıklık edecek. Bu toplantıları ise periyodik olarak gerçekleştirmek istiyoruz. Her buluşmamız Beyağaç'a değer katacak” dedi. 

Daha sonra Kale ilçe merkezine hareket eden Başkan Zolan'ı Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla karşıladı. Başkan Zolan, kısa bir esnaf ziyareti sonrasında muhtarlar ve belediye meclis üyelerinin hazır bulunduğu toplantıya katıldı. olduğu gibi bir bilgi evi ve kurs merkezi olsun istiyoruz. Restorasyon çalışmaları yürüteceğiz ve Kale'nin değerlerini yeniden ayağa kaldıracağız. İtfaiye binası yapılması konusunda çalışmalarımız var. Yollarımızın bakım onarım ve asfalt çalışmalarını ise belirlenen program çerçevesinde yapacağız. Mesirelik düzenlemelerimiz olacak. Kale değişime hazır olsun. Burada da diğer ilçelerimizde olduğu gibi büyükşehir yapılanmalarını tamamladık. Arkadaşlarımız bizim sorumluluğumuzda olan hizmet alanlarında gayretli bir şekilde çalışıyorlar. Bu tür buluşmaları gerçekleştirerek, talepleri tek tek yerine getirerek, Kaleyi bugünden daha iyi bir noktaya hep birlikte taşıyacağız" dedi.
Başkan Zolan ve beraberindekiler daha sonra gerçekleştirilen proje değerlendirme toplantısı sonrasında yapılması planlanan projelere ilişkin saha incelemesinde bulundu.