İlçe ziyaretlerini sürdüren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, son olarak baba ocağı Tavas'a giderek incelemelerde bulundu. Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Başkan Zolan’a efe kıyafeti hediye etti. 
Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerde gerçekleştireceği projeleri yerinde incelemek ve büyükşehir birimlerinin ilçe yapılanmalarını kontrol etmek için başladığı ziyaretlerine baba ocağı Tavas ile devam eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ilçede büyük coşku ile karşılandı. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin tam kadro hazır bulunduğu ziyaret programına Tavas Belediyesi ile başlayan Başkan Zolan'a Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol zeybek kıyafeti hediye etti.  
Başkan Zolan Tavas'a bağlı mahallelerin muhtarları ve belediye meclis üyeleriyle bir araya geldi. Tavas için prestij projeler hazırlandığını bu projelerin 5 yıl içinde tek tek hayata geçirileceğini dile getiren Başkan Zolan, " Diğer ilçelerde olduğu gibi Tavas'ta da Büyükşehir hizmet yapılanmalarımızı tamamladık. İtfaiye, DESKİ, cenaze hizmetleri ile mezarlıklar ve park bahçeler ile ilgili sorumluluk alanımıza giren hizmet birimlerimiz büyük bir gayretle buralarda çalışmaya başladı. Tavas ile ilgili büyük hayallerimiz var. Hazırlıklarımızı yapıyoruz. Tavas için prestij projeler ortaya koyacağız ve bunları 5 yıl içinde tek tek yerine getireceğiz. Tavas'a bir kültür merkezi kazandırmak istiyoruz. Gençlik merkezi olarak da kullanılacak bu yapı kütüphanesi ile farklı aktivitelerin gerçekleştirileceği çok fonksiyonlu bir merkez olacak. Ayrıca bir de kapalı pazaryeri projesini hayata geçireceğiz. İtfaiye binası, bir bilgi evi, 20.000 m2 alanda içinde kapalı spor salonu,kapalı yüzme havuzu olan pek çok sporun yapılabildiği birde spor kompleksini Tavas'a kazandıracağız.  En önemli projelerin başında ise Bozdağ Kayak Merkezi geliyor. Burada da hali hazırda hummalı bir çalışma devam ediyor. Tamamlandığında ve kullanıma açıldığında Tavas daha hareketli bir ilçe olacak" dedi.
Başkan Zolan ve beraberindekiler daha sonra Tavas'a yapılması planlanan projelere ilişkin saha incelemesinde bulundu. İlçe programı kapsamında Kızılcabölük’te bir kiraz bahçesine uğrayan Başkan Zolan burada çalışan işçiler ile bir süre sohbet etti ve kolaylıklar diledi.