Zirkonyum kaplama İzmir ilinde, diş kaplarken kullanılan alt yapı malzemesidir. Renk olarak beyaz ve ışık gününden geçirgenlik sağlayan metal bir üründür. Alerjik bir Reaksiyonu yoktur. Zirkonyum dişleri kaplama da dişlerin üzerine yapıştırılan bir uygulamadır. Porselen diş kaplaması olarak da estetik bir görünüm kazandırır. Zirkonyum diş İzmir hekimleri tarafından hastaya istenilen ölçüde uygulanan bir işlemdir. Renk değişimi olmuş dişlerde, meydana gelen kesiklerde, kırık dişlerin düzeltilmesi için, çarpık ve yamuk dişler de uygulanmaktadır. Renk olarak beyaz olduğu için görünüm olarak estetiktir. Altyapıda siyah olan metalin belli olmasını engeller. Gülme eyleminde yüzde iyi bir estetik görünüm kazandırır. Dirençli ve dayanıklı bir ürün olduğu için çiğneme durumlarında sorun çıkarmaz. Bu yüzden arka dişlerde de kullanılma şansı vardır.

Zirkonyum diş İzmir diğer kaplamalara oranla ısıyı ve soğuğu çok fazla algılayamazlar. Oluşabilecek hassasiyet önlenmiş olur. Her türde ve renkli dişlerde uygulama yapılabilir. Hastanın isteğine bağlı olarak istenilen renkte uygulanabilir. Uzun süre kullanılsa bile renklerde herhangi bir değişim meydana gelmez. Herhangi özenli bir bakım gerektirmeyen zirkonyum kaplama normal rutin diş fırçalaması yeterli olacaktır. Zirkonyum diş İzmir ilince hazırlanırken bilgisayar teknolojisine bağlı cihazlar ile yapılır. Zirkonyum el değmeden üretilen ve bilgisayar tarafından şekillendirilen ürünlerdir.

Sağlam materyallerden üretilen bu ürünler endüstri alanında yapılan araştırmalarla sağlamlığı kanıtlanmıştır. Zirkonyum kaplama İzmir dokulara uyum sağlayarak hekimlerin önerdiği ve ağızda kalma dayanıklılığı ile uzun süre kullanacak bir tedavi şeklidir. Zirkonyumda uygulanan ölçümler ve kullanıcı grupları ile süreçler izlenerek dayanıklılığı kanıtlanmıştır. Görünüm olarak da doğal bir izlenim yarattığı için tercih edilen tedavi şekillerindendir. Isı yalıtımında dirençlilik gösterir. Bu sebeple de hastalar rahat bir kullanım kazanmış olurlar. İstenildiği gibi sıcak ve soğuk içecekler tüketilebilir, çünkü herhangi bir hassasiyet oluşturmazlar. Alerjik reaksiyonları yoktur ve bugüne kadar da böyle bir bulgu saptanmamıştır. Zirkonyum kaplama İzmir çatısı altında bu işlemi uygulayabilecek birçok hekim ve hastane bulunmaktadır. Görsel ve rahatlık olarak uygulanabilecek tercihen mükemmele yakın bir porselen çeşididir.