Denizli'nin Çivril İlçesinde dün akam saatlerinde meydana gelen kazada, Çivril’den Işıklı istikametinde seyreden iki araç kaza yaptı. Kazanın etkisiyle takla atan aracın içinde bulunan 4 kişi ve arkadan gelen araçta bulunan 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre dün akşam saatlerinde iki arkadaş grubu gezmek için Çivril’den Işıklı’ya giderken 20 L 3077 plakalı araç önüne çıkan 64 DK 453 plakalı motosiklete çarpmamak için manevra yaptı. Ani şerit değiştirdiği için yoldan savrulan araç takla atarak ters döndü. Arkadan gelen 20 AJY 74 plakalı araçta takla atarak yola savrulan araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki araçta bulunan yedi kişi değişik terlerinden yaralandı. Kendi imkanları ile araçlardan çıkan yaralılar Mehmet Y., Büşra Y., Kağan D., Hüseyin Ç., Merve A., Kadir T., ve Birol D. çağırdıkları ambulans ile Çivril Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine kısa sürede kaza mahalline gelen sağlık ekipleri yaralılara olay yerinde yaptığı müdahalenin ardından Çivril Devlet Hastanesine kaldırıldı. Merve A. nın kaburga kemiğinin kırıldığı ve Denizli Devlet Hastanesine sevk edildiği belirtildi.
Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapanırken kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla kaldırıldıktan sonra yol açıldı.
Kazaya neyin sebep olduğu araştırılırken Jandarma olay ile ilgili soruşturma başlattı.