ADANA (CİHAN)- Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Yol Müdürlüğü ekiplerinin doğudan batıya, güneyden kuzeye kentin dört bir yanına yeni bulvarlar ve yeni güzergahlar açmak için hummalı şekilde çalıştığını söyledi.
Merkez ilçeleri farklı yönlerden birbirine bağlayacak, trafik akışını rahatlatacak yeni bulvarlar ve yeni güzergahlar açıldığını ifade eden Başkan Vekili Aldırmaz, bu amaçla Mustafa Kemal Paşa Bulvarının devamı için Mithatpaşa, Denizli ile Sakarya mahallelerindeki kamulaştırma ve yıkım işlemlerinin sürdüğünü bildirdi.
Fuzuli Caddesinin Merkez Park kenarında yapılan Cumhuriyet alt geçidinin tek yönlü olarak kısa sürede trafiğe açılacağını anlatan Başkan Vekili Aldırmaz, “Bu alt geçitten giren araç sürücüsü, Cumhuriyet Caddesini takiben, Çifteminareli Cami, Milli Mensucat Fabrikası yanına rahatlıkla ulaşabilecek. Milli Mensucat ve Marsa’nın yanındaki bulvar açma çalışmaları da devam ediyor. Uygulamalar tamamlandıktan sonra söz konusu bulvar, Türkmenbaşı Bulvarı ile kucaklaşıp, bir yandan Trafik Kavşağından, diğer yandan Otogar’ın arkasından D-400’le buluşacak” şeklinde konuştu.
Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, dileyen araç sürücüsünün, TEDAŞ Kavşağına gitmeden Fuzuli Caddesindeki alt geçidi kullanarak Büyükşehir Belediyesi, Özel Adana Hastanesi, Acıbadem ve Ortopedia Hastanesine da çok kısa sürece ulaşabileceğini sözlerine ekledi. CİHAN