Ekonomi Bakanlığı’na getirildikten sonra ilk ziyaretini memleketi Denizli’ye yapan Nihat Zeybekci, davul zurnayla karşılandı. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bakan Zeybekci, "Önümüzdeki haftadan itibaren bu olaylar geçecek ve ülkemiz rahatlayacak" dedi 
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, bakanlığa getirildikten sonra ilk ziyaretini memleketi Denizli’ye yaptı. Denizli’nin girişinde davul zurnayla karşılanan Zeybekci’yi karşılamaya yüzlerce kişi geldi. Denizli Valisi Abdülkadir Demir, AK Parti Denizli Milletvekilleri Bilal Uçar, Mehmet Yüksel ve Nurcan Dalbudak, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da karşılamaya katılırken, ilk kez bakan aracıyla Denizli’ye gelen Bakan Zeybekci herkesle tek tek tokalaştı.

"O TARLALARDAN BU NOKTAYA GELDİK"
Abalıoğlu Yem Fabrikasına geçen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, fabrika sahibi Orhan Abalıoğlu ile bir süre sohbet etti. Çıkışta basın mensuplarının sorularını cevaplayan Zeybekci, Denizli’nin ilk gözağrıları olduğunu söyledi. Denizli’ye bu şekilde gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Bakan Zeybekci, "Denizli Türk ekonomisinin en önemli illerinden biri. Biz de ilk ziyaretimizi memleketimize yaptık. Ben inançla bu yola çıktım. Ben amele çocuğuyum. O tarlalardan bu noktaya geldik. Bize bu imkanı veren milletimize teşekkür ediyorum" dedi.
Son günlerde yaşanan siyasi gelişmeleri de değerlendiren Bakan Zeybekci, sözlerini şöyle tamamladı: "Bu ülkenin yıllardır yaşadıkları zorluklar içinde bu son yaşananlar son derece basit şeylerdir. Yüzeysel şeyler bunlar. Önümüzdeki haftadan itibaren bu olaylar geçecek ve ülkemiz rahatlayacak. Yeniden ülkemiz ve siyasetimizin istediğimiz noktaya geldiğini hep birlikte göreceğiz."