Aslen Denizli’nin Tavas ilçesi Pınarlar Köyü’nden olan ve Devlet  Su İşleri Kars müdürlüğünde memur olarak görev yapan Fatma Eren, ikiz bebeğe hamile kaldı. Fatma Eren’in daha önce anjiyo olması nedeniyle hamilelikte düşük riski sözkonusuydu. Hamileliğin 26. Haftasında doğumun sağlıklı gerçekleşmesi için Anne Fatma Eren’in tam teşekküllü bir hastaneye sevk edilmesi gündeme geldi. Kars’a en yakın tam teşekküllü devlet hastanesi olan Diyarbakır’a hamile annenin nakli için en uygun araç ise hava ambulansıydı. Bakan Nihat Zeybekci, bu aşamada devreye girerek, hamile Fatma Eren’in hava ambulansıyla tam teşekküllü Diyarbakır Devlet Hastanesine gönderilmesini sağladı. 
Hamileliğin risli olması nedeniyle Gazi Üniversitesi nde görev yapan doktoruna ulaşıldı ve hamileliğin 31. Haftasında 10 Temmuz 2015 tarihinde ikiz bebekler dünyaya geldi. İbrahim Esat ve Miraç Arda Eren isimleri verilen ikiz bebekleriyle birlikte Anne Fatma ve Baba Ali Eren Bakan Zeybekci’ye teşekkür ziyaretinde bulundu.


Aile, Bakan Zeybekci’ye yaptıkları için teşekkür etti. Bakan Zeybekci, ikizlere yarım altın takarak, sağlıklı bir yaşam diledi