Zeybekci, Kahraman Türk Ordumuzun yurt içinde üst üste gelen caydırıcı operasyonlarından rahatsız olanlar ile dünyanın en azılı terör örgütleri ve Türkiye’ye saldıran katil devletler ile güçlerin, birliğimize yönelik bu tür tehdit ve terörist saldırıların asıl azmettirenleri olduğu bir gerçek.

Onlara rağmen devletimizin milli birlik ve beraberlikten taviz vermeyeceğinin ise bilinmesini isterim! Saldırıyı kınarken, yapanlar ile kasteden hainleri, ilahi adalete ve milletimizin vicdanına havale ediyorum.

Tarihte farklı coğrafyalarda defalarca devlet kurmuş, özgürlüğü ve vatanı için yedi düvele karşı koymuş, göğsünü düşman kurşununa siper etmiş aziz milletimiz, dün olduğu gibi bugün de varlığına göz dikenlerin karşısına dikilmesini bilecektir.

Türkiye’de kaosa yol açıp bundan çıkar umanlar, milletimiz birlik ve beraberliğinden ödün vermedikçe kötü amaçlarına ulaşamayacaklardır. Milletimiz, zor gün dostudur. Acılar paylaşıldıkça azalır. O nedenle, söz konusu vatan ve devletimiz olunca varını yoğunu sarf eden, gerektiğinde anasını, babasını, eşini ve çocuğunu geride bırakıp cepheye koşan, kaderinin yüklediği yüce görevi bir emanet bilip adeta asker doğan, asker gibi yaşayan milletimiz, teröre karşı tek vücut olarak en doğru cevabı verecektir.

Teröre karşı en büyük mücadelemiz birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi korumamızdır. Bugün artık ülkemiz ile milletimizin dostları ve düşmanları net olarak ortaya çıkacaktır.