Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı üstlenen ve Denizli-Ankara arasında ulaşımı daha akıcı hale getirecek olan Zeybek Köprülü Kavşağı yarın düzenlenecek törenle hizmete açılacak.

Bölgedeki trafiği akıcı hale getirecek olan dev proje, yarından itibaren Denizli-Ankara Karayolu ulaşımında hizmet verecek.

Köprülü kavşak projesi, olası trafik kazalarının önüne geçilerek, meydana gelebilecek can ve mal kayıplarını engellenmesi bekleniyor.

Proje ile Denizli-Ankara Yolu üzerindeki bekleme süresi ortadan kaldırılarak, zamandan tasarruf sağlanması hedefleniyor.

Zeybek Kavşağı’ndaki yeni köprülü kavşak projesini hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kavşağın bölgede yaşanan trafik kazası ve trafik yoğunluğunu ortadan kaldırmasını beklediklerini kaydetti. Başkan Zolan, “Bugüne kadar, ‘Yarına bir fazla eser nasıl bırakırız?’hep bunun gayreti içerisinde olduk, bundan sonra da aynı hedef ile Denizlimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Şükürler olsun Denizlimiz için çok önemli bir projeyi daha tamamlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu güzelliklerimizi birlikte inşa etmeye devam edeceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.