Yurtdışında eğitim süre birçok kişi için kafa karıştırıcı ve meşakatlidir. Bu meşakat; yurtdışında barınma vb. gibi konulardaki bilinmezliklerdir. Bu hususların giderilmesinde karşınıza Studyonze firması çıkıyor. Firma 22 yıldır yurtdışı eğitim konusun birçok kişiye eğitim danışmanlığı hizmeti sunuyor. Firma ayrıca 300’e yakın eğitim kurumlunun temsilciliğini yapıyor. Bu kurumlar arasında birçok Amerika dil okulları bulunuyor.

Hangi Alanlarda Hizmet Veriyorlar?

Studyozone firması eğitimin neredeyse her alanında hizmet vermeye çalışan bir firmadır. Firma; yurtdışında edil eğitin, lisans, lisansüstü ve sertifika programları alanında eğitimler vermektedir. Bunların yanı sıra work&travel ve yaz okulu alanlarında da kaliteli hizmetler vermektedir.

Studyozone ile iletişim ve danışmanlık konusunda yakın bir hizmet almak istediğinizde ise İstanbul, Ankara ve İzmir ofislerinde sizleri ağırlıyorlar. Ofislerde Amerika dil okulu hakkında bilgi sahibi olabiliyorsunuz. Bu şekilde Amerika’da dil eğitimi almak kolaylaşıyor.

Nasıl Bir Firma?

Firma yetkilileri sizleri güler yüz ve hoşgörü ile karşılıyor. Bunun sebebi ise firmanın birincil dikkat ettiği konunun müşteri memnuniyeti olmasıdır. Bu müşteri memnuniyeti sorulan her soruya tam bilgili olarak cevap verme yetisi bulunduran firma çalışanları ile mümkün oluyor.

Güvenilirlik

Firma sektöründe en güvenli firmalar arasında yer alıyor. Öyle ki birçok referansı da bulunuyor. Bu referanslara firmanın web sitesi üzerinden ulaşmak mümkün oluyor. Referanslar arasında birçok üniversite, wordtravel ve yaz okulu konusunda hizmet alan kişiler bulunuyor. Özellikle dil okulu seçecekler için bu referanslar ciddi anlamda dikkate alınmalıdır. Firma ile sitesinden hızlı bir şekilde iletişime geçebilir ve hizmet alabilirsiniz.