Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, çıkan bir yangın sonucunda evi yanan, gözleri görmeyen ve bir ayağını kullanamayan engelli Ramazan Uzun ve ailesine yardım eli uzattı. 
Cankurtaran Mahallesi’nde oturan engelli Ramazan Uzun’un evinde elektrik kontağından kaynaklanan yangın çıktı. Yangında aynı evde oturan eşi ile oğlu Hasan Hüseyin Uzun ile 3 kızı, yangından yara almadan kurtuldu. Engelli Uzun ise son anda kurtarılarak büyük bir facianın önüne geçildi. Ev ve eşyalar ise yangında tamamen kül olarak kullanılamaz hale geldi. 
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de, yaralı aileyi evlerinde ziyaret ederek yüreklerde yanan yangını söndürmeye çalıştı. Uzun’la sohbet eden ve geçmiş olsun dileklerini ifade eden Başkan Gürlesin, ailenin ihtiyaçlarının karşılanması için belediyenin üzerine düşen ne varsa yerine getireceğini söyledi. Uzun’un oğlu Hasan Hüseyin Uzun ise sosyal yardımlardan faydalanmak istediklerini bunun için yardım talep ettiklerini bildirdi. Bunun üzerine Başkan Gürlesin, Pamukkale Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nü arayarak yetkililerin aileyi kısa süre içerisinde ziyaret etmelerini söyledi. Öte yandan, ailenin gerek ev eşyası ve gerekse evin tadilatı için çalışma başladı. Başkan Gürlesin, ihtiyaçların karışlanması için ne yapılması gerekiyorsa biran önce yapılıp yaraların sarılması için ilgili müdürlere talimatı verdi.
Bu arada köylülerin, kum, çimento, kiremit gibi ihtiyaçların mahalledeki hayırseverlerce büyük bir bölümünün karşılandığı bildirildi.