Denizli Yüksek Çıta Eğitim Kurumu 3. ve 4. Sınıf öğrencileri Denizli Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan’ın Encümen Salonu’nda misafir ettiği minik öğrenciler belediyecilik ve belediye hizmetleri hakkında merak ettiklerini sordular. 
Denizli’de yapılan tüm çalışmaların geleceğe yapılan bir yatırım olduğuna dikkat çeken Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, “Öğrencilerimizin bizleri ziyaret etmesinden dolayı mutluluk duyduk. Belediyeler bir şehrin veya ilçenin temizlik, aydınlatma, su gibi ortak ihtiyaçlarını ve hizmetlerini yerine getirmektedir. Bizler yaptığımız tüm çalışmalarda çocuklarımızın gelecekte daha güzel bir kentte yaşaması için hareket ediyoruz. Sizlerin şuan ihtiyaç duyduğunuz spor, park alanları ile daha kolay buluşmanız için kentin dört bir yanında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sosyal aktivitelerden daha fazla yararlanmanız için ücretsiz kurslar düzenliyoruz. Kent Konseyimize bağlı olan Çocuk Meclisimiz de çocuklarımızın kent yönetiminde söz sahibi olması için birçok projeyi onlara da sorarak hayata geçiriyoruz. Bu kenti hep birlikte yönetmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.
Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan’ı büyük bir dikkat ile dinleyen minikler merak ettikleri konularda da sorular yönelttiler.