Sahurda PAÜ’de eğitim gören öğrencilerin evine misafir olan Güngör, öğrencilerle sahur yapıp sohbet etti. Öğrencilerin hoş sohbetine Yücel Güngör’ün yanı sıra MKYK Üyesi Ayhan Salman ve AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Nazlıer eşlik etti. PAÜ’lü öğrencilerin misafirperverliğinden memnuniyetini ifade eden Güngör; ‘’Birlik, beraberlik ve bereketin yoğun olarak yaşandığı bu mübarek ayda da öğrenci kardeşlerimizi  unutmuyoruz. İftar programlarının ardından sahur programlarında da öğrenci kardeşlerimizle bir araya gelerek Ramazan-ı Şerif’i en iyi ve en verimli bir şekilde idrak ediyoruz. Genç kardeşlerimizle sahur ayrı bir güzel, sohbet zaten süper. ’’ İfadelerini kullandı.

Ailelerinden ve yaşadıkları şehirlerden uzakta iftar ve sahur yapan öğrencilerin özlem, hasret ve yalnızlık duygusunu hissetmemesi için birçok aktivite yaptıklarını belirten Güngör, ‘’Ailelerinden, evlerinden ve yaşadıkları şehirlerden kalkıp eğitim için Denizli’ye gelen kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Yaptığımız etkinliklerle ve bu tarz buluşmalarla kendilerini yalnız hissetmelerinin önüne geçerek daha verimli zamanlar geçirmelerini sağlıyoruz.’’ Dedi. 

‘’Üniversite yıllarıma döndüm’’

Öğrencilerle bir araya gelen ve geçmiş yıllarına dönen Güngör, *‘’Öğrenci kardeşlerimizle bir araya geldiğimiz zamanlarda öğrencilik yıllarıma dönüyorum. O yıllarda sahur ve iftarda arkadaşlarla bir araya gelerek Ramazan-ı Şerif’i birlik ve beraberlik içinde yaşardık. Şimdi de o yıllar aklıma geldi.’’* İfadelerini kullandı.