HABERDENİZLİ.COM

Denizli Pamukkale Üniversitesi Ateş Böceği Topluluğu’nun ‘Bi Kahve Sohbeti’ organizasyonu kapsamında Youtuber-Yazar Başak Kablan, yoğun ilgiyle karşılandı. Çeşitli yaş gruplarından oluşan büyük bir katılımla gerçekleşen söyleşi keyifli anlar yaşattı.

Yazar Başak Kablan, "Benimsediği yaşam tarzı olan minimalizm için, “Annemin yaşadığı hayatın aynısı, yaşadığımın minimalizm olduğunu bilmiyordum. Daha az tüketiyorsun ve neyi daha çok sevdiğine karar veriyorsun.”  Kitabın ve okumanın kendisi için ne kadar önemli oduğunu belirten, Kablan, kitap ve okumayı “Birçok insanın kurtuluşu olduğunu düşünüyorum.” sözleriyle tanımladı.

Başak Yeni Kitabıyla ilgili Bilgi verdi

PAÜ'de gerçekleşen programda, dinleyicilere kitap önerilerinde de bulunan Kablan, yeni çıkardığı kitabı ile ilgili de bilgi verdi. Yeni çıkan kitabı ‘Önce Hayallerim Öldü Sonra Babam’ için heyecanlı olan Başak Kablan “Kitap yazmak benim için hep vardı. Yazarak yaşamanın, hayatta kalmanın yolunu arıyordum.” dedi.

Mottosu “Sevgi paylaştıkça güzel, sevgini paylaş.” olan Ateş Böceği Topluluğu hayvan haklarını sormayı da unutmadı. Kablan, hayvan hakları için “Hayvan hakları konusunda hukuken bir eksik var ama insanlar elinden geleni yapıyor. Bence dünyada en umut verici konu hayvan hakları.” şeklinde konuştu.
Eğlenceli anlara sahne olan sohbetten sonra Başak Kablan ilk kitabını imzaladı. Uzun imza sırasına giren katılımcılar, kitaplarını imzalattıktan sonra Kablan ile fotoğraf çekildi. 
Ateş Böceği Topluluğu, ilki gerçekleşen Bi Kahve Sohbeti’nde önümüzdeki günlerde yeni konuklarını ağırlayacak.