Haberdenizli.com

Türkiye'nin birçok ilinden getirilen lezzetler Denizli'de buluşturuldu. Bugün saat 10.00'da Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu'nda, 'İl İl Organik Yöresel Pazar Ve Hediyelik Eşya' günleri etkinliği tanıtıldı. 30 Kasım 09 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak etkinlik sabah 10:00 - akşam 22:00 de biteceği belirtildi.

Yöresel Etkinlik Bugün Başlıyor

Yapılan toplantıda tüm Denizlilileri davet eden Kadir Enyüce şunları kaydetti: 

"İç Anadoluda ve Denizli'de festivaller yapıtık. Geçen yılda bu tarihlerde buradaydık. Birçok yerde festival yapıyoruz. Kendi memleketimizde özellikle Türkiye'nin yöresel lezzetlerin 'Yöresel Fuar' başlığı altında geçen yıl Server Gazi Kapalı Pazar Yerinde bu senede Eko Yiğit Plaza server gazi hastanesinin karşısında Bera Palaca Düğün Salonu'nda olucak. Orada esnaflarımız yöresel lezzet üstadı firmalarımız Türkiye'nin her yerinden geliyorlar özellikle tadım ve satış günleri başlığı altında hediyelik eşyalarda var, bunlarla ilgili bir organizasyon gerçekleştirdik Birol Karataş ve ben.

'Etkinlik Bugün Başlıyor'

Üçüncü sınıf hiçbir firmayı getirmedilkerini söyleyen Kadir Enyüce, "Antepten, Kahramanmaraştan, Erzurumdan, Trabzondan süt ürünleri, Ege bölgesinden, İç Anadoludan birçok firma var.  30 - 40 ilden lezzet ile ilgili  başarılı firmaları burada Denizlililerle buluşturduk. Biraz hızlı gelişti, bunun ilanları her yerde yapılıyor. Bugün başlıyor ve 9 Aralığa kadar devam ediyor. Bu günden itibaren kapılarımızı açıyoruz. Tüm Denizlili vatandaşları bu lezzetlerden tatmaya davet ediyoruz." şeklinde konuştu. 

Yöresel Etkinlik Bugün Başlıyor