Kayseri İç Anadolu Bölgesi’nin en büyük ve en önemli şehirlerinden biridir. Bölgede Ankara’dan sonra en çok uçuş alan şehirlerden biri olan Kayseri lokasyonu nedeniyle çevresindeki birçok ile yakındır. Bu nedenle Kayseri Erkilet Havalimanı bölgedeki şehirler için bir durak görevini üstlenmektedir. Kayseri’ye ve Kayser’ye yakın olan civar illere ulaşmak isteyen kişiler genellikle hava yolu ile Kayseri’ye gelmeyi ve buradan diğer ulaşım imkanlarıyla varış noktalarına ulaşmayı tercih ederler. Hava yolu ile Kayseri’ye gelmek isteyen ya da Kayseri’den farklı lokasyonlara uçmak isteyen yolcular Aymila Turizm güvencesi ile hizmet veren 0 850 500 23 11 numaralı Pegasus Kayseri iletişim hattı aracılığıyla uçak bileti işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Havacılık açısından son derece gelişimin bir şehir olan Kayseri’ye Pegasus Hava Yolları tarafından birçok uçuş düzenlenir. Uçuş talebinin fazlalığı nedeniyle Pegasus Hava Yolları’nın destinasyon olarak şehirler listesine aldığı Kayseri hava trafiği açısından pozitif yükseliş sergileyen bir havalimanına sahiptir.

Kayseri’nin Pınarbaşı, Develi, Talas ve diğer ilçelerinde yaşayan ve hava yolu ile farklı noktalara gitmek isteyen yolcular uçak bileti satın almak ve uçak bileti ile ilgili diğer işlemlerini yapmak için Pegasus Hava Yolları acentesi aramalarına gerek kalmadan 0850 500 23 11 Pegasus Kayseri iletişim hattı aracılığı ile işlemlerini yapabilirler.

Kayseri’ye Ulaşımda Hava Yolu Çok Sık Tercih Ediliyor

Kayseri hem yüzölçümü hem gelişmiş sanayisi nedeniyle ülkemizin önde gelen şehirleri arasında yer alır. İş hacminin büyük olması Kayseri’ye dışarıdan çok sayıda yatırımcı gelmesinin en önemli sebebidir. Erciyes gibi turizm açısından değerli bir lokasyonun yanı sıra Kapadokya’ya yakınlığı da Kayseri havalimanının yolcu trafiğinin artmasında önemli bir role sahiptir.

Kayseri havalimanı kalkışlı iç hat uçuşları en çok İstanbul’a yapılır. Bunun yanı sıra Kayseri’den İzmir’e ve sezonluk olarak Kayseri’den Antalya’ya yapılan uçuşlar büyük talep görmektedir. Kayseri’den doğrudan uçuş olmayan noktalara da İstanbul ve İzmir bağlantılı uçuşlar kullanılarak aktarmalı olarak ulaşım sağlanabilmektedir.

Pegasus Hava Yolları iç hat uçuşlarının yanı sıra genellikle yaz aylarında Kayseri kalkışlı ve varışlı dış hat seferleri de düzenlemektedir. Dış hat uçuşları çoğunlukla Türk nüfusunun yoğun olduğu Dusseldorf, Stuttgart gibi şehirlerden yapılmaktadır. Bununla birlikte uçuş güzergahları ve sıklığı hakkında detaylı bilgi edinmek için 0850 500 23 11 Pegasus Kayseri iletişim hattı ile iletişime geçilebilmektedir.

Kayseri ile karşılıklı olarak en fazla uçuşun gerçekleştirildiği ilimiz İstanbul’dur. Pegasus Hava Yolları’nın Kayseri - İstanbul arasında her gün en az 3-4 seferi bulunur. Seferlerin bilet fiyatları uçuş döneminin yoğunluğuna ve uçağın doluluk oranına göre değişebilir. Pegasus yolcuları Kayseri kalkışlı ve varışlı uçuşlarında uçak bileti fiyatına ilave olarak ödedikleri ücret ile istedikleri koltuk numarasını satın alabilirler. Ayrıca bagaj hakkının 15 kg ile sınırlı olduğu uçuşlarda ek ücret ödeyerek fazladan bagaj hakkına da sahip olabilirler. Uçak bileti satın almanın yanı sıra koltuk ve ek bagaj hakkı işlemlerini de 0850 500 23 11 Pegasus Kayseri ve Pegasus Kıbrıs iletişim hattı aracılığıyla gerçekleştirebilirler.

Pegasus Hava Yolları Kayseri - İzmir güzergahında da yılın 12 ayı sefer düzenler. Bu seferler genellikle haftanın belirli günleri yapılır. Sezona göre 3-6 arasında değişen sefer sayıları ile ilgili güncel bilgiler Pegasus Kayseri 0850 500 23 11 numaralı iletişim hattından öğrenilebilir. Kayseri - İzmir arası yolculuk yapmak isteyen yolcular direkt uçuş bulamadıklarında Pegasus Hava Yolları’nın aktarmalı uçuşlarını ya da Sun Express Kayseri uçuşlarını tercih edebilirler. Pegasus Hava Yolları’nın Kayseri - İstanbul ve İstanbul - İzmir hatlarında oldukça yoğun sefer düzenliyor olması sayesinde aktarmalı uçuşu tercih eden yolcular çok fazla beklemelerine ve bagajlarını almalarına gerek kalmaksızın konforlu bir şekilde seyahatlerini tamamlayabilirler.

Yoğun dönemlerde Pegasus Hava Yolları Kayseri - Antalya arasında da uçuş seferleri düzenlemektedir. Bu uçuşlar yoğun dönemlerde düzenlenir ve her sezon Kayseri - Antalya arasında uçuş yoktur. Çok yoğun bir hat olmadığı için yeterli doluluk oranına ulaşılmadığı takdirde Kayseri - Antalya uçuşlarının iptal edilmesi riski de bulunabilmektedir.

Pegasus Lefkoşa Yolcularını Bekliyor

Yavru vatan Kıbrıs denilince ilk akla gelen şehir olan Lefkoşa’ya Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları kimlikle giriş yapabilirler. Lefkoşa hava ulaşımı son derece gelişmiş bir şehirdir. Pegasus Hava Yolları, Türk Hava Yolları gibi önemli hava yolu şirketleri Türkiye’nin çeşitli illerinden Lefkoşa’ya uçuş seferleri düzenlemektedir. Ayrıca çeşitli şehirlerden havalimanına otobüs seferleri düzenlenmesi de Lefkoşa’nın uçuş yoğunluğunun artmasına neden olan etkenlerden biridir.

Pegasus Kıbrıs 0850 500 23 11 numaralı hattı arayan yolcular Lefkoşa havalimanı kalkış ve varış olmak üzere uçak bileti satın alabilir, satın alınmış uçak biletini değiştirebilir, uçak bileti rezervasyonu yaptırabilir ve uçak bileti ile ilgili diğer işlemlerini yapabilirler.

Siz de Pegasus Kayseri ve Pegasus Kıbrıs iletişim hatlarını arayarak Aymila Turizm güvencesi ve uygun fiyatları ile uçak biletinizi satın alabilir, satın aldığınız uçak biletini değiştirebilir, uçak bileti rezervasyonu ve uçak bileti ile ilgili diğer işlemlerinizi hızlı ve güvenilir bir şekilde tamamlayabilirsiniz.