Pamukkale Üniversitesi Spor Salonlarında düzenlenen ‘Akademik Atama, Yükselme ve Ödül Töreni’ne Denizli Valisi Hasan Karahan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, 18. Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil, Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, ilçe kaymakamları, belediye başkanları ve çok sayıda akademisyen katıldı.  
 
YILLARDIR BEKLEDİLER 

Pamukkale Üniversitesi’ndeki FETÖ yapılanması nedeniyle yıllardır akademik atamaları yapılmayan ve hak ettikleri halde, örgüt yöneticileri tarafından bekletilen 274 akademisyenlere cübbeleri giydirildi. Törende 25 yılını dolduran personelde unutulmadı. Diğer yandan emekli olan personele de teşekkür plaketi verildi.  
 
‘ADALET YERİNİ BULDU’ 
 

Törende konuşan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, yöneticilik tanımından bahsederek, “ Adalet ve liyakat ölçüleri ile kurumu yönetmek bizlerin en önemli görevlerinden biridir. İşini düzgün yapan ve hak ettiği görevi alamayan akademisyen arkadaşlarımızın bugün akademik cübbelerini giymeleri bizler için bir onur ve gururdur. Devlet kurumunun devlet kuralları içerisinde yönetildiğini kimse unutmasın. Yasa ve yönetmeliklere aykırı davrananlara affımız olmayacaktır” dedi.