Denizli İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cengiz Yıldız, Denizli Sanayi Odası’nı ziyaret edip, Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Müjdat Keçeci ile görüştü. Denizli'de toplam 7 yıl görev yaptığını belirten Tuğgeneral Cengiz Yıldız, tayininin Antalya'ya çıktığını, ancak kalbinin Denizli'de olacağını söyledi.

Yıldız, “2005-2009 yılları arasında İl Jandarma Komutanlığı'nda asayiş şube müdürü olarak binbaşı ve yarbay rütbesi ile 2014'ten itibaren İl Jandarma Komutanı olarak albay rütbesi ile Denizli'de görev yapma imkanı buldum. Meslek hayatımın dörtte biri burada geçti. Burası benim evim. Emekli olduğumda yerleşeceğim yer de burası olacak. Denizli'de önemli operasyonlara imza attık. Bu konuda da bizlerden desteğinizi hiçbir zaman esirgemediğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Keçeci, “Denizli’de İl Jandarma Komutanı olarak görev yapan Kurmay Albay Cengiz Yıldız, tuğgeneralliğe terfi ederek Antalya İl Jandarma Komutanı olarak atandı. Kendisiyle çok zor günlerde çok güzel başarılara imza attık. Denizli’den ayrılması bizleri üzüyor ama tuğgeneralliğe terfi ederek Antalya İl Jandarma Komutanı olmasından dolayı kendisini tebrik ediyorum ve yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi.