HABERDENİZLİ.COM

Denizli gündemini uzun süredir meşgul eden ve akıbeti merak edilen Üçgen Çarşısı için yıkım ihalesi 20 Eylül Çarşamba günü yapıldı. 45 firmanın katıldığı ihaleyi 1 milyon 390 bin lira bedel ile Denizlili İsmail Reklam firması aldı.

İhalenin tamamlanmasının ardından daha önce suyu ve elektriği kesilen çarşıya yıkım ekipleri girdi. Hala çarşıyı boşaltmayan esnafında bir an önce çarşıyı boşaltması için tebligat yapıldı. Çarşı çevresinde polis ve zabıta ekipleri güvenlik önlemi alırken çarşı esnafı da dükkanlarını boşaltmaya başladı.  dükkanların boşalmasının ardından yıkım ekibi hemen yıkıma başlayacak. 

Biz nereye gideceğiz?

Yıkım kararının alınmasıyla birlikte ortada kaldıklarını  ifade eden bazı Esnaflar ise mağdur olduklarını söylüyor. Çarşıyı boşaltmak zorunda kaldıklarını fakat henüz yeni bir dükkan bulamadıklarını söyleyen bazı esnaflar, “eşyalarımızı apar topar dükkanlarımızdan çıkardık fakat nereye koyacağımız dahi bilmiyoruz. Biz nerede çalışacağız. İfadelerini kullandı. Bazı dükkan sahipleri ise mağdur edildiklerini belirtti. 

Kaynak: Hizmet Gazetesi