Denizli'de Yetkili Sendika belirleme çalışmaları kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan mutabakatta, en yakın sendikaya 1459 fark atarak 4882 üye sayısıyla Eğitim-Bir-Sen Denizli 1 Nolu Şubesi yetkisini tescillendirdi.

Mutabakat sonrası Şube Başkanı Kazım Tefçi yazılı bir basın açıklaması yayımladı. Yetkinin destanını yazmaya devam ettiklerini belirten Başkan Tefçi sözlerine şöyle devam etti: ‘Samimiyetle, cesaretle, kararlılıkla yürüttüğümüz mücadelenin, akıttığımız terin, gösterdiğimiz çabanın karşılığını almış; mazlumdan, mağdurdan, milli iradeden ve medeniyet değerlerinden yana duruşuyla eğitim çalışanlarının teveccühünü kazanmış sendikamız, eğitim çalışanları için emin adımlarla yoluna devam etmektedir.

Yetkinin destanının yazılmasında gece gündüz demeden, canla başla, adanmışlık duygusuyla zamanının önemli bir kısmını sendikal mücadelemize hasreden; yönetim kurulumuza, ilçe başkanları ve yönetimlerine, işyeri temsilcilerimize ve kutlu davamızın değerli üyelerine teşekkür ederiz’ diyerek sözlerini tamamladı.