HABERDENİZLİ.COM

TV 8 kanalında yayınlanan 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarımasında Perşembe akşamı yayınlanan bölümüne Denizlili gençler BeatBox performansıyla sahne aldı.

Denizli'nin Bekilli İlçesi'nde yaşayan 21 yaşındaki Gökhan Mankır ve Çal İlçesi'nde yaşayan 21 yaşındaki arkadaşı Fahri Ayhan, katıldıkları 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasında 2. tura geçmeye hak kazandı.

Denizlili gençler yaptıkları BeatBox performansıyla Ankara'da ki seyircileri etkilemeyi başardı. Juri üyesi Hülya Avşar, Mankır'ın çıkardığı sesin aynısını çıkaracağını iddia ederek mikrofonu eline aldı. Acun Ilıcalı ise yapamacağını belirterek Hülya Avşar'a mikrofonu uzattı. Hülya Avşar, Uzun uğraşlar sonucu mikrofondan aynı sesi çıkaramadı.

Bunun üzerine Acun Ilıcalı, "Bir yarışmacı sahnede birşeyler yaptığı zaman bu ne ya? çok kolay diyerek, elime mikrofonu alıp yapamayıp, rezil olursam artık gurur yapmam. Benim için yarışmacının geleceği daha önemlidir. Onun hakkını veririm 'Evet' derim" dedi.  Bu konuşmanın üzerine Ali Taran'da etkilendiği söyleyerek 'Evet' dedi. Hülya Avşar ise Denizlili yarışmacılara 'Hayır' cevabını verdi.

Acun Ilıcalı'nın şaka amaçlı Hülya Avşar'a 'bi laf söyleyip öyle git' demesi üzerine Gökhan Mankır, 'Çalıştırabilir' cevabını verdi.

Gökhan ve Fahri isimli iki genç aldıkları iki 'Evet' ile 2. tura çıkmayı hak kazandı.