Gümüşler Yeni Mahalle Gazioğlu Kahvehanesi’nde vatandaşlarla buluşan MHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, çok önemli bir söz verdi. Yeniyol, “Uzaktan kumanda değilim. İstifa eder aranıza dönerim” dedi. 

Seçim çalışmalarına tüm hızı ile devam eden MHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, güne huzurevi ziyareti ile başladı. Ardından özel hastaneleri gezen Yeniyol, traktörcüler sanayi sitesindeki esnafları ziyaret ederek bir süre onlarla sohbet etti. Sanayi kuruluşlarında çalışan kesim ile bir araya gelen Yeniyol, Sümer Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinin ardından Şemikler köyiçi cami altındaki kahvehanede Bakırlı minibüs durağı şoförleri ile toplantıda buluştu. Ardından Gümüşler Yeni Mahalle kahvehane toplantısına katılan, alkışlarla ve sloganlarla karşılanan Yeniyol, vatandaşlara projelerini anlatarak destek istedi. Burada yapılacak hizmetlerin hep beraber gerçekleşeceğini anlatan Yeniyol, “Yanlış kişilerle yanlış yerlerde görülürsem sizlerin başını yere eğecek şeylerin içinde olursam beledye bakanlığını bırakır, yine sizlerin arasına dönerim” dedi. 

“GEREKİRSE İSTİFA EDERİM”
“Benim hiç kimseden izin almama ihtiyacım yok” diyerek konuşmasını sürdüren Yeniyol, “Sizlere sunduğum projeleri hayata geçirirken birilerine sormam. Sadece sizlere sorarım. İstifa etmem gerekirse ağabeylerime, dayılarıma, bakanıma sormam. Çünkü ben uzaktan kumanda değilim. Sizler tercih ederseniz, ben sizlerin belediye başkanı olmak istiyorum. Gerekirse sizlerden helallik alır bırakır giderim. Ancak, bir yıl içinde sözlerimizin birer birer yerine geldiğini göreceksiniz.  Sizlerin mutluluğuna katlı koyabilirsek o bizim için yeter. Benim için ne para, ne pul, ne şan, ne şöhret hiçbir şey umurumda değil. Tek düşündüğüm sizlerin mutluluğudur. Sizlerin zaman zaman sıkıntınızı anlatacak belediye başkanı, başkan yardımcısı veya yönetici bulamadığınızı biliyorum. Gittiğimiz yerlerde vatandaşlar ve muhtarlar bu yaşadıkları sıkıntıları bizlere aktarıyor.