Bayramyeri Meydanı’nda gerçekleşen mitingde konuşan MHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, coşku ile karşılandı. Yeniyol, “Bizim sözümüz sözdür. Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermiyoruz” dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin kurtuluş savaşı yıllarında konuşma yaptığı Bayramyeri Meydanı’nda miting yaptı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar’ın yanı sıra parti yönetiminin de katıldığı miting öncesinde Yeniyol ve ekibi, Lise Caddesi’nden Delikliçınar Meydanı’na kadar esnafları ziyaret ederek yürüdü. 
Burada Ümit Bahtiyar ve Ali İpek ile bir araya gelen Yeniyol, hep birlikte mitingin yapıldığı alan olan Bayramyeri’ne kadar yürüyerek vatandaşlar ve esnafları selamladı. Vatandaşlar ve esnafların yoğun ilgi gösterdiği Yeniyol, ilgiye karşılıksız kalmayarak zaman zaman gruptan ayrılmak zorunda kaldı. Miting alanına gelen Yeniyol, İpek ve Bahtiyar, ellerinde 3 hilalli bayraklarla bekleyen kalabalığın daha da coşmasına neden oldu. 

Mehteran ekibinin konser de verdiği alana konuşma yapan MHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, Denizli ve Merkezefendi halkına kendisine gösterdikleri ilgi ve sevginin karşılıksız kalmayacağını söyledi. Bayramyeri ve Kaleiçi ile ilgili önemli düşünceleri olduğunu kaydeden Yeniyol, “Kaleiçi, Peynirciler Hali ve Bayramyeri Meydanı ile ilgili çok güzel bir proje hazırladık. Bu proje ile Merkezefendi’nin merkezi olacak şekilde hazırlanan projemiz büyük ses getirdi. Merkezefendi ilçemizin belediye binasının kapısı her zaman sizlere açık olacaktır. Sizlerle bizlikte Merkezefendi’yi geleceğe taşıyacağız. Bizlere inanın ve güvenin. Bizler o inanç ve güveni sizlerin gösterinde görüyoruz. Kaleiçi başta olmak üzere birçok konuda sizlere verilen sözlerin yerine getirilmediğini çok iyi biliyoruz. Bizim sözümüz sözdür. Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermiyoruz” dedi.