MHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol’un Sevindik’te bulunan seçim irtibat bürosu miting havasında geçen bir programın ardından hizmete girdi. Açılış sonrasında davetliler hep birlikte Türkiye’m parçası eşliğinde coştular.

Yeni kurulan Merkezefendi İlçe Belediye Başkanlığını kazanmaya en güçlü isim olarak gösterilen Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, Sevindik’te bulunan seçim irtibat bürosunu açtı. Mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği açılışta mehter takımı konser verdi. Nihat Yeniyol ve ekibinin açılış yapılacak alana gelmesi ile birlikte kalabalıktaki coşku daha da arttı. Açılışa MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, MHP Denizli Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Fırat Dağdeviren, Pamukkale İlçe Başkanı Hacip Kayalar, Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar da katıldı. 

Merkezefendi’ye en iyi hizmeti vererek, bir büyük başarıya imza atmak istedikleri üzerinde duran Yeniyol, “Bu sözümüz sadece kuru bir söz değildir. Başarıyı gerektirecek inanca sahip olduğumuzun ifadesidir. Merkezefendi belediyesi siyasi hırslara kişisel çıkarlara teslim edilemez. Merkezefendi bizim yaşam alanımızdır, yuvamızdır, evimizdir, geçmişimizdir, geleceğimizdir.Bu nedenle liyakatlı ellerin, tecrübeli kadroların, gerçekçi projelerle yola çıkanların yönetiminde olmalıdır. Niyetimiz hizmettir. Kul hakkının ne demek olduğunun bilinciyle namusumuzla, vicdanımızla, onurumuzla sizlere hizmet için varız. Öyle huzurunuza çıktık, hep öyle de devam edeceğiz. Bizlerin ilçemizin örnek ilçe olacağına sonsuz inancımız var. Önce Allahın izniyle, sonra sizlerin desteğiyle, var gücümüzle çalışarak, Merkezefendi belediye başkanlığını kazanacağız” dedi. 

Yeniyol, Ne diyor Yunus Emre: Olsun be aldırma Yaradan yardır. Sanmaki zalimin ettiği kârdır. Mazlumun ahı indirir şâhı. Herşeyin bir vakti vardır. İşte o vakit geldi sevgili dostlar. 30 Martta yapılacak seçimlerde aziz milletimiz mazlumun ahını yerde bırakmayacaktır. Seçim büromuzun açılışını varlığınızla onurlandırdığınız için, desteğinizle bizleri yüreklendirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Büromuzun çalışmalarımız için hayırlar getirmesini diliyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi. Açılış sonrasında tüm davetliler hep birlikte Türkiye’m parçası ile coştu.