MHP Merkezefendi ilçe Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol’un düzenlediği kahvehane programları yoğun katılımlarla geçiyor.Yeniyol’u dinlemeye gelen mahalle sakinleri kahvehanelere sığmıyor. 

Gündüz esnaf ziyaret yapan Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, akşamları da ev ve kahvehane toplantıları yaparak 30 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesi projelerini anlatıp destek istiyor. Mahalle halkının çok büyük ilgi gösterdiği kahvehane toplantılarındaki yoğunluk Yeniyol ve ekibini mutlu ediyor. Gittiği kahvehanelerde ortalama 150 kişiye hitap eden Yeniyol, Merkezefendi’nin her noktasının, her mahallesinin Merkezefendi’nin merkezi gibi değerlendirileceğini söyledi. 

“MAHALLELER EŞİT HİZMET ALACAK”
Hizmetlerin bir bölgede yoğunlaşıp kalmayacağını ifade eden Yeniyol, “Merkezefendi’mizde bizlere bağlı tüm mahallemiz ilçemizin merkezi gibi değer görecek. Bir tarafa hizmetler yoğunlaşmayacak. Hizmetler eşit mesafede tüm mahallelerimize kadar dağıtılacak. Bana hizmet gelmedi diyecek vatandaşlarımız olmayacak. Verdiğimiz sözleri tutmak için yola çıktık. Seçimden sonra yine sizlerle burada buluşup hem teşekkür edeceğiz. Hem de projelere birlikte start vereceğiz. Mahallelerimiz arasında hiçbir şekilde ayrım olmayacak” dedi. 
Mahalle sakinlerinin istek ve beklentileri de alan Yeniyol, “Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermiyoruz. Elimizden gelen ne ise yasalar çerçevesinde gerekli inceleme yapılır gereği yerine getirilir” dedi.